All posts by techcons136040

Thumbnail for 178156

ΓΙΑΝΝΕΝΑ – Επικίνδυνη η διέλευση στην τελευταία γέφυρα του ποδηλατόδρομου στον παραλίμνιο!

Κόσμημα της παραλίμνιας περιοχής στην πόλη των Ιωαννίνων αποτελεί εδώ και χρόνια ο ποδηλατόδρομος με τις πολλές γέφυρες που συνυπάρχουν αρμονικά με το λιμναίο οικοσύστημα της Παμβώτιδας. Καθημερινά δεκάδες περιπατητές και ποδηλάτες κάθε ηλικίας απολαμβάνουν τη βόλτα τους, όμως εδώ και λίγο καιρό η τελευταία γέφυρα του ποδηλατόδρομου αποτελεί παγίδα, η οποία μπορεί να απειλήσει τη σωματική ακεραιότητα μικρών και μεγάλων! Πιο συγκεκριμένα, μεγάλο τμήμα μιας από τις ξύλινες σανίδες που απαρτίζουν το δάπεδο της γέφυρας έχει αποκολληθεί, με αποτέλεσμα να…

—————EPIRUSGATE Διαβάστε περισσότερα »

Source:: EPIRUS GATE

Thumbnail for 178103

Εξαφάνιση Βαγγέλη Γιακουμάκη:Την πρώτη εικόνα του αγνοούμενου από κάμερα κοντά στη Σχολή, έχουν στα χέρια τους οι Αρχές!

Νέα έκκληση από το Γιαννιώτη κορυφαίο Ηπειρώτη ντετέκτιβ, Γιώργο Τσούκαλη,μέσω ανάρτησής του στο facebook

Την πρώτη εικόνα του αγνοούμενου από κάμερα κοντά στη Σχολή, έχουν στα χέρια τους οι Αρχές. Δείχνει τον 20χρονο φοιτητή Βαγγέλη Γιακουμάκη να περπατάει έξω από τη Σχολή γύρω στις δύο το μεσημέρι της Παρασκευής 6 Φεβρουαρίου που εξαφανίστηκε και στη συνέχεια να κατευθύνεται πιθανότατα προς τη Σχολή. Κλήθηκαν οι συγγενείς να δουν το οπτικό υλικό που έχει καταγραφεί και αναγνώρισαν το Βαγγέλη.Στο μεταξύ,νέο κάλεσμα ευθύνης και ανθρωπιάς απηύθυνε προς όποιον γνωρίζει κάτι για τη μυστηριώδη εξαφάνιση του 20χρονου σπουδαστή Βαγγέλη Γιακουμάκη, ο Γιαννιώτης, κορυφαίος Έλληνας ντετέκτιβ, Γιώργος Τσούκαλης. Ζητώντας να…

—————EPIRUSGATE Διαβάστε περισσότερα »

Source:: EPIRUS GATE

Thumbnail for 178125

Σε πλήρη εγκατάλειψη από το δήμο Ιωαννιτών το Γιαννιώτικο Σαλόνι….

Αναμμένα τα κάρβουνα στο τζάκι του ερειπωμένου κτιρίου από άγνωστους νυχτερινούς επισκέπτες!

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σε πλήρη εγκατάλειψη έχουν αφεθεί από το δήμο Ιωαννιτών τα 350 στρέμματα πνεύμονα πρασίνου στο Γιαννιώτικο Σαλόνι (Πάρκο Πυρσινέλλα), το οποίο κάποτε έσφυζε από ζωή. Σήμερα, τόσο το ίδιο το Πάρκο, όσο και οι κτιριακές εγκαταστάσεις όπου πριν λίγα χρόνια οι Γιαννιώτες απολάμβαναν λίγες ώρες ξεκούρασης, έχουν παραδοθεί στην παρακμή και την αδιαφορία, πνιγμένα στα αγριόχορτα, με ορατά τα σημάδια της φθοράς από την έλλειψη έστω και μιας στοιχειώδους συντήρησης. Η εικόνα που συναντά κανείς όταν…

—————EPIRUSGATE Διαβάστε περισσότερα »

Source:: EPIRUS GATE

Thumbnail for 178064

Στη μάχη του Κυπέλλου ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης

Ένα ακόμα δυνατό ντέρμπι καλείται να δώσει η ομάδα βόλεϊ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, αυτή τη φορά για την πρόκρισή της στο Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας.

Την Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015 στις 20:00, στο Κλειστό Γυμναστήριο “Μιχάλης Παρασκευόπουλος”, ο Εθνικός αντιμετωπίζει τον φορμαρισμένο και ανανεωμένο ΠΑΟΚ.

Η ομάδα της Αλεξανδρούπολης, μετά από τρία συνεχόμενα τάι» Διαβάστε τη συνέχεια →

Source:: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΙΣ online

Thumbnail for 178080

ΓΙΑΝΝΕΝΑ-Το Ίδρυμα Νεολαίας στηρίζει τη Κιβωτό του Κόσμου

Η στήριξη και επέκταση της συνεργασίας μεταξύ του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης (Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.), του Δήμου Πωγωνίου και της Κιβωτού του Κόσμου μέσω της ανάπτυξης του κοινωνικού έργου, συζητήθηκε εκτενώς κατά την επίσημη επίσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Πωγώνι.Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. κ. Παναγιώτης Μανούρης, αποδέχθηκε πρόσκληση του πατέρα Αντωνίου, υπεύθυνου για τη λειτουργία του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού Κιβωτός του Κόσμου και μαζί με στελέχη του Ιδρύματος, επισκέφθηκε το παράρτημα Πωγωνίου της Κιβωτού, προκειμένου να ενημερωθεί για το έργο που πραγματοποιείται στο Πωγώνι.Το Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. έχει παραχωρήσει κτιριακή υποδομή στο Δήμο Πωγωνίου, η οποία, με τη σύμφωνη γνώμη του Ιδρύματος, έχει αξιοποιηθεί για τη στέγαση φιλοξενουμένων της Κιβωτού του Κόσμου και τη…

—————EPIRUSGATE Διαβάστε περισσότερα »

Source:: EPIRUS GATE

Thumbnail for 178014

Reuters: Αυτή η εβδομάδα θα κρίνει αν θα μείνει η Ελλάδα στο ευρώ

Η εβδομάδα που ξεκινά αύριο θα κρίνει αν η Ελλάδα θα παραμείνει στην ευρωζώνη, αναφέρει το Reuters, που “βλέπει» πιθανότητα μίας μορφής παράτασης, χωρίς όμως να είναι τίποτα εγγυημένο, ενώ μεταφέρει εκτιμήσεις οικονομολόγων, που θεωρούν περισσότερες από ποτέ τις πιθανότητες ενός Grexit αυτή τη στιγμή.
Οι πιθανότητες είναι υπέρ μίας μορφής παράτασης του προγράμματος, ακόμη κι αν ονομάζεται κάπως αλλιώς, ώστε να υπάρχει χρόνος για ουσιαστικές διαπραγματεύσεις. Ομως αυτό κάθε άλλο παρά εγγυημένο είναι, τονίζει το Reuters.
Μάλιστα, αναφέρει ότι οικονομολόγοι με τους οποίους μίλησε εκτιμούν ως 1 προς 4 τις πιθανότητες της Ελλάδας να φύγει φέτος από την ευρωζώνη, η υψηλότερη εκτίμηση από την αρχή της ελληνικής κρίσης.
“Το θέμα είναι και στη σημειολογία», αναφέρει το πρακτορείο για τη διαφορά που χωρίζει τις δύο πλευρές. “Οι Ελληνες δεν θα αποδεχθούν μία επέκταση του μισητού προγράμματος διάσωσης, ενώ η ”χρηματοδότηση-γέφυρα” ακούγεται μια χαρά», εξηγεί, αλλά σημειώνει ότι υπάρχουν και ζητήματα ουσίας που πρέπει να ξεπεραστούν.
Το πλάνο της νέας κυβέρνησης να επαναδιαπραγματευτεί το ογκώδες χρέος και να ολοκληρώσει την ελάφρυνσή του δεν θα προχωρήσει με δεδομένο πόσα χρήματα χρωστά η Αθήνα σε ευρωπαϊκούς οργανισμούς και κυβερνήσεις, τονίζει το Reuters, που αναφέρει ότι υπάρχει οικονομική λογική στην ελάφρυνση της λιτότητας, ώστε να ενισχυθεί η ανάπτυξη και η είσπραξη φόρων. “Η ευρωζώνη θα μπορούσε να μετακινηθεί λίγο προς αυτή την κατεύθυνση, αλλά ο Αλέξης Τσίπρας πιθανότατα θα πρέπει να μετακινηθεί πολύ περισσότερο σε σχέση με τη στάση που κρατά τώρα».
Ο κ. Τσίπρας αναφέρει ότι έχει ισχυρό δημοκρατική εντολή για να επιδιώξει νέα συμφωνία. Η ευρωζώνη λέει ότι η Ελλάδα χρωστά μία περιουσία. Και οι δύο έχουν δίκιο, προσθέτει το διεθνές πρακτορείο.
Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα θα διατηρήσει την πίεση και θα μπορούσε ενδεχομένως να κόψει τον ομφάλιο λώρο της παροχής έκτακτης ρευστότητας προς τις ελληνικές τράπεζες, χωρίς την οποία θα καταρρεύσουν, αν δεν υπάρξει πρόοδος προς μια συμφωνία.
Την περασμένη εβδομάδα, η ΕΚΤ αύξησε στα 65 δισ. ευρώ το όριο της έκτακτης ρευστότητας για τις ελληνικές τράπεζες. Τραπεζικές πηγές στο Reuters ανέφεραν ότι το έπραξε διότι εκροές καταθέσεων έχουν πάρει και επίσης να εξασφαλίσουν επαρκή ρευστότητα, ενώ η αντιπαράθεση συνεχίζεται.
“Αυτά τα χρήματα θα διαρκέσουν μόνο έως την Τετάρτη, οπότε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΚΤ θα συνεδριάσει για να επανεξετάσει την κατάσταση. Η ΕΚΤ θα μπορούσε να μαζέψει τη σανίδα σωτηρίας για τις ελληνικές τράπεζες, αν η Αθήνα δεν βρίσκεται σε πρόγραμμα διάσωσης και / ή εάν κρίνει τις τράπεζές της να είναι αφερέγγυες. Αυτό θα ωθούσε σε μεγάλο βαθμό την Αθήνα στο χείλος του γκρεμού» εξηγεί το πρακτορείο.

Source:: PYLOS NEWS

Thumbnail for 178016

Εμπλοκή με Αβραμόπουλο – Δεν θα κάνει διάγγελμα ο Τσίπρας

Ανατράπηκε ο αρχικός σχεδιασμός του μεγάρου Μαξίμου και ο Πρωθυπουργός δεν θα κάνει τελικά διάγγελμα. Σύμφωνα με συνεργάτες του ο κ. Αλέξης Τσίπρας επρόκειτο να ανακοινώσει τον υποψήφιο Πρόεδρο της Δημοκρατίας ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έγινε προφανώς λόγω εμπλοκής και αντιδράσεων στο όνομα του Δημήτρη Αβραμόπουλου.

Ετσι ακυρώθηκε το διάγγελμα και το Μαξίμου, θα αρκεστεί σε μια δήλωση του Γαβριήλ Σακελλαρίδη για την κρισιμότητα του Eurogroup αύριο στις Βρυξέλλες.

Το απόγευμα της Κυριακής, ο Πρωθυπουργός, συναντήθηκε με τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ και υπουργό Αμυνας Πάνο Καμμένο με τον οποίο συγκυβερνά. Αμέσως μετά μπήκε από την πλαϊνή πόρτα στο μέγαρο Μαξίμου εσπευσμένα ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Πάνος Λαφαζάνης και λίγο αργότερα ο γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Βίτσας, όπως και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος, Νίκος Φίλης.

Είναι προφανές ότι ο Πρωθυπουργός επιχείρησε να πείσει τον κ. Λαφαζάνη που έχει ισχυρές ενστάσεις για την υποψηφιότητα του Δημήτρη Αβραμόπουλου, αντιπροτείνοντας (μέσω της Αριστερής Πλατφόρμας) πρόσωπα από τον χώρο της Κεντροαριστεράς, όπως τον Μανόλη Δρεττάκη και την συγγραφέα Ιωάννα Καρυστιάνη.

Η ερμηνεία της συνάντησης Τσίπρα-Λαφαζάνη-Βίτσα, είναι ότι πρόκειτια για πολιτικό και ψυχολογικό “μασάζ» ώστε να μην δημιουργήσει δημόσιες προστριβές με αφορμή την ανακοίνωση του ονόματος του Δημήτρη Αβραμόπουλου.

Λίγο πριν τις 20:30 τελείωσε η συνάντηση Τσίπρα-Λαφαζάνη ο οποίος συνομιλώντας με δημοσιογράφους απάντησε σε ερωτήσεις σχετικά με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας: “Δεν έχει τελειώσει τίποτα δεν το βλέπω να το ανακοινώνει σήμερα. Ρωτήστε το Μαξίμου» είπε ανατρέποντας και πάλι το σκηνικό.

Καμμένος: Θα τα πει όλα ο Τσίπρας

Οταν βγήκε από την συνάντησή του με τον Αλέξη Τσίπρα, ο Πάνος Καμμένος ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους “αν θα έχουμε πρόεδρο: “Θα τα πεί όλα ο Πρωθυπουργός σε λίγο» απάντησε. Οταν ρωτήθηκε αν θα έχει ανατροπή η υπόθεση του Προέδρου της Δημοκρατίας απάντησε “δεν νομίζω» και πρόσθεσε: “Ολα θα πάνε καλά, θα τα πει όλα ο Πρωθυπουργός».

Το θέμα του προέδρου κυριάρχησε και στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ που συνεδρίασε χωρίς την παρουσία Τσίπρα, στο οποίο ετέθησαν προβληματισμοί από μέλη του οργάνου. Η απάντηση που πήραν ήταν ότι “θα τα πούμε την Τρίτη» δημιουργώντας την αίσθηση ότι αναβάλλονται για δύο ακόμη ημέρες οι σχετικές ανακοινώσεις.

Source:: PYLOS NEWS

Thumbnail for 178018

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου τιμάται στη Grekland Panorama 2015 της Στοκχόλμης

“Η Πελοπόννησος είναι το μεγάλο νησί της Ελλάδας και αποτελεί έναν από τους πιο δυναμικά ανερχόμενους τουριστικούς προορισμούς διεθνώς” δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης από τη διεθνή έκθεση τουρισμού Grekland Panorama 2015 στη Στοκχόλμη, όπου η Περιφέρεια Πελοποννήσου αποτελεί τον τιμώμενο προορισμό.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου στη Στοκχόλμη την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015 ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, απευθυνόμενος στους επαγγελματίες του τουρισμού και τους δημοσιογράφους, τόνισε το εξαιρετικό και πολυθεματικό τουριστικό προϊόν, αλλά και τις μοναδικές εμπειρίες που μπορεί να προφέρει η Πελοπόννησος στους επισκέπτες της, όπως επίσης την κρίσιμη βελτίωση των υποδομών της Πελοποννήσου τα τελευταία χρόνια και την απευθείας αεροπορική σύνδεση της Στοκχόλμης με το αεροδρόμιο της Καλαμάτας.

“Προωθούμε το τουριστικό μας προϊόν με επαγγελματισμό και με συνέργειες με τους φορείς και τους επαγγελματίες του τουρισμού στην Πελοπόννησο” δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου σε συνεντεύξεις του σε δημοσιογράφους, κατά τη διάρκεια της τελετής υποδοχής, όπου παρουσιάστηκε ο προορισμός της Πελοποννήσου σε όλους τους συμμετέχοντες στην έκθεση, και συμπλήρωσε ότι “τα πρώτα πολύ θετικά αποτελέσματα της πολιτικής μας στον τουρισμό είναι ήδη ορατά”.

Αναφερόμενος ειδικά στη Σκανδιναβική αγορά του τουριστικού προϊόντος, κατά τις συνομιλίες του με τους τουριστικούς πράκτορες της Σουηδίας, ο κ. Τατούλης τόνισε ότι η Πελοπόννησος αποτελεί παραδοσιακό προορισμό των Σκανδιναβών καθώς προσφέρει υψηλής ποιότητας τουριστικό προϊόν, που ανταποκρίνεται σε κάθε τους προσδοκία, και διαπίστωσε ότι έχουν ήδη εντάξει την Πελοπόννησο στο σχεδιασμό τους.

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου πραγματοποίησε επίσης επαφές με την Πρέσβειρα της Ελλάδος στη Σουηδία κα Αλίκη Χατζή, τον Πρέσβη της Κύπρου στη Σουηδία κ. Ανδρέα Κακουρή, το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Σουηδίας και Πάσης Σκανδιναβίας κ.κ. Κλέοπα, τη Γενική Διευθύντρια του ΕΟΤ Σκανδιναβίας κα Σταυρούλα Σκαλτσή και με εκπροσώπους του Δήμου Στοκχόλμης, οι οποίοι εκφράστηκαν πολύ θετικά για τη εξωστρέφεια που επιδεικνύει η Περιφέρεια Πελοποννήσου και την πρόοδο του τουριστικού της προϊόντος.

Source:: PYLOS NEWS

Thumbnail for 178020

ΤΑ ΕΣΟΥΡΕ ΣΤΟ ΤΑΤΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!

  • Στην Τρίπολη σήμερα ο Υπουργός Περιβάλλοντος Γιάννης Τσιρώνης, σε μια προσπάθεια να βρεθεί λύση στο πρόβλημα των σκουπιδιών της Τρίπολης
  • Τα “έσουρε” στους πολίτες που αντιδρούν
  • Και έβαλε και κατά “σκανδαλώδους” συμπεριφοράς Τατούλη και πρόβλεψε ότι “ο Υπουργός Εσωτερικών να δεχθεί λύση χωρίς τη συναίνεση του αποδέκτη”.


Ο Υπουργός είχε συνάντηση με δημάρχους και πολίτες, σχετικά με την επίλυση του προβλήματος, άκουσε όλους τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων της Τρίπολης, περιφερειακούς συμβούλους, αλλά και εκπροσώπους από τα χωριά του Λεβιδίου και της Δόριζας,

Αργότερα τα “έσουρε” στους πολίτες που αντιδρούν, λέγοντας, μεταξύ άλλων, κατά την διάρκεια συνέντευξης:

Μιλάμε λες και το πρόβλημα το δημιούργησε κάποιος άλλος… Δεν άκουσα λύσεις! Έχει τελειώσει η περίοδος των ΟΧΙ! Όταν δημιουργώ ένα πρόβλημα ή θα τα φορτωθεί μια περιοχή ή η πόλη ή θα πληρώσω κάποια ΤΕΡΝΑ, δηλαδή κάποιος θα περιμένει στη γωνία για να κερδοσκοπήσει… Μη λέτε, λοιπόν, δήμαρχε να είσαι ενάντια στα συμφέροντα… Εσείς οι ίδιοι είστε;”

Μίλησε για “σκανδαλώδη συμπεριφορά της Περιφέρειας Πελοποννήσου όλα αυτά τα χρόνια”, ζήτησε “συναίνεση” και πρόσθεσε ότι “δεν πρόκειται και δεν έχω και τη δικαιοδοσία να διατάξει με μια ΚΥΑ, μια άλλη περιφέρεια να πάρει τα σκουπίδια σας”.
Και συμπλήρωσε: “Δύο είναι οι λύσεις που υπάρχουν. ‘Η να μειώσουμε τα σύμμεικτα απορρίμματα μας ή θα πληρώσουμε να τα διαχειριστεί κάποιος μεγαλοεργολάβος, έτσι όπως πάμε”.
Τόνισε ότι είναι πολύ σημαντικό να ελαχιστοποιηθεί ο όγκος των απορριμμάτων και έτσι “μέχρι και η Δούρου θα το δει το θέμα”.
Διευκρίνισε ότι οποιαδήποτε λύση δοθεί, θα δοθεί με τη σύμφωνη γνώμη του, όχι με τη λογική του “αποφασίζουμε και διατάζουμε”.

Source:: PYLOS NEWS

Thumbnail for 178024

Ασφαλέστερη η οδήγηση στους δρόμους του Πύργου

Τις λακκούβες που έχουν δημιουργηθεί σε πολλά σημεία του οδοστρώματος στην πόλη του Πύργου, αποκαθιστά από τη Δευτέρα το πρωί, συνεργείο της Τεχνικής Υπηρεσίας του δήμουΠύργου, με τη συνεργασία και της Πολιτικής Προστασίας, που προσπαθεί στην άμεση διόρθωση των καθιζήσεων
Το τελευταίο διάστημα οι λακκούβες που έχουν δημιουργηθεί στους δρόμους της πόλης, λόγω κακής συντήρησης και των έντονων καιρικών φαινομένων, που έπληξαν την περιοχή, δημιουργούσαν έντονα προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων και κυρίως των δικύκλων και καθιστούσαν επικίνδυνη τη διέλευση ακόμα και των πεζών ή των ποδηλάτων.
Έτσι στο πλαίσιο της άμεσης αποκατάστασης των φθορών ο δήμος του Πύργου ξεκίνησε από χθες, “εκστρατεία» αποκατάστασης των λακκούβων αρχικά σε σημεία του κέντρου της πόλης που κρίνεται αναγκαία η παρέμβαση και στη συνέχεια, όπως επεσήμανε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος,Ανδρέας Σκαρτσιάρης, θα γίνει η πλήρη αποκατάσταση όλων των σημείων στα οποία έχουν δημιουργηθεί λακκούβες.
Αξίζει να σημειωθεί πως χθες τα συνεργεία του δήμου Πύργου, εργάζονταν στις οδούς, Αλφειού, Κοραή, Μαθιού, Λετρίνων, Κολοκοτρώνη, Ηφαίστου, Γορτυνίας, Ρήγα Φεραίου & Καραϊσκάκη, σε τμήματα της οδού Καραϊσκάκη, Χαριλάου Τρικούπη & Αγίου Σπυριδώνος και Κιλκίς, ενώ σήμερα αναμένεται να επέμβουν στα υπόλοιπα σημεία όπου χρήζουν αποκατάστασης.
“Όπως και προηγούμενα είχα αναφέρει για το πρόβλημα των λακκούβων, άμεσα δόθηκε εντολή σε μηχανικό της Τεχνικής Υπηρεσίας του δήμου Πύργου για την καταγραφή τους και εν συνεχεία ξεκινήσαμε τις εργασίες αποκατάστασης με συνεργεία του δήμου. Οι εργασίες αυτές θα συνεχισθούν μέχρι να καλύψουμε τουλάχιστο μεγάλο μέρος αυτών και των πλέον επικίνδυνων στην πόλη του Πύργου ενώ πρόθεσή μας είναι μετά από τον Πύργο να επεκταθούμε και στο κλείσιμο λακκούβων στις τοπικές κοινότητες όλων των δημοτικών ενοτήτων», ανέφερε χθες σε δηλώσεις του ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του δήμου Πύργου, Ανδρέας Σκαρτσιάρης

Source:: PYRGOS PRESS

Thumbnail for 178026

Με γοργό ρυθμό η ανακύκλωση, προβληματισμός για την αποκομιδή

Με ταχείς ρυθμούς αναπτύσσεται και επεκτείνεται το πρόγραμμα ανακύκλωσης στον δήμο του Πύργου, όπου δέκα χιλιάδες μπλε σακούλες και ισάριθμα φυλλάδια ανακύκλωσης, αναμένεται να παραλάβει σήμερα η αρμόδια υπηρεσία ανακύκλωσης του δήμου Πύργου, από την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης).
Όπως αναφέρει ανακοίνωση του δήμου, τα συγκεκριμένα φυλλάδια πρόκειται να μοιρασθούν σε όλους τους δημότες μέσω της καμπάνιας που θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα από εκπαιδευμένο προσωπικό του δήμου Πύργου με θέμα την ανακύκλωση.
Αξίζει να σημειωθεί πως ήδη από την περασμένη Παρασκευή, έχει ξεκινήσει η επέκταση του δικτύου των καμπανών συλλογής γυάλινων συσκευασιών στις τοπικές κοινότητες του δήμου Πύργου ενώ, όπως αναφέρει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, υπεύθυνος για την ανακύκλωση,Διονύσης Μπέλτσος, έως το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας οι καμπάνες γυαλιού θα τοποθετηθούν στο μεγαλύτερο μέρος των τοπικών κοινοτήτων των δημοτικών ενοτήτων Ιάρδανου, Βώλακος και Ωλένης.
Ο κ. Μπέλτσος σε δηλώσεις του στo patrisnews.com, ζητά από όλους τους πολίτες να συμμετέχουν ενεργά στο πρόγραμμα ανακύκλωσης που υλοποιεί ο δήμος του Πύργου με στόχο την μείωση του όγκου των αστικών απορριμμάτων και την προστασία του περιβάλλοντος.
Γεμάτα και ακινητοποιημένα παραμένουν εδώ και αρκετές ημέρες τα απορριμματοφόρα του δήμου Πύργου, με την υπηρεσία Καθαριότητας να αναμένει εντολή της δημοτικής αρχής, ώστε να ξεκινήσει την αποκομιδή.
Όμως και η δημοτική αρχή, βρίσκεται ακόμα “εγκλωβισμένη» καθώς παρά την πρόθεση του δήμου Ήλιδας να δεματοποιήσει τα σκουπίδια, αυτό δεν μπορεί να γίνει αν δεν βρεθεί και το οικόπεδο που αυτά θα φιλοξενούνται. Τα σκουπίδια ωστόσο συνεχίζουν να συγκεντρώνονται στους κάδους με τους πολίτες να δηλώνουν αγανακτισμένοι από την κατάσταση που επικρατεί.
Σύμφωνα με πηγές τoυ Patrisnews.com, ήδη η υπηρεσία Καθαριότητας έχει να αντιμετωπίσει ακόμα ένα σοβαρό ζήτημα καθώς τα περισσότερα απορριμματοφόρα – εκτός από τα σκουπίδια – βρίσκονται σε κατάσταση “αποσύνθεσης» λόγω της πολυήμερης ακινησίας τους.

Source:: PYRGOS PRESS

Thumbnail for 178030

Αποκριάτικες εκδηλώσεις διοργανώνει ο Δήμος Βορείων Τζουμέρκων

Διαβάστε αναλυτικά σε κάθε Τοπική Κοινότητα το πρόγραμμα εκδηλώσεων

Αποκριάτικες εκδηλώσεις διοργανώνει ο Δήμος Βορείων Τζουμέρκων σε συνεργασία με τους Πολιτιστικούς Συλλόγους και τους Τοπικούς Προέδρους και Εκπροσώπους Τοπικών Κοινοτήτων την Κυριακή 22 και την Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου.Ο Δήμος θα προσφέρει σε όλους τους κατοίκους και επισκέπτες που θα επιλέξουν να περάσουν τις Απόκριες και τα Κούλουμα στα χωριά του Δήμου μας, άφθονο κρασί και σαρακοστιανά εδέσματα όπως χαλβάς, λαγάνες, ελιές φασολάδα.Αναλυτικά σε κάθε Τοπική Κοινότητα το πρόγραμμα εκδηλώσεων έχει ως εξής:

—————EPIRUSGATE Διαβάστε περισσότερα »

Source:: EPIRUS GATE

Thumbnail for 178028

Έχασε τη μάχη ο 20χρονος Νίκος από την Αμαλιάδα…

Στη “γειτονιά των αγγέλων» βρίσκεται από χθες ο 20χρονος Νίκος Τσουτσουλίδης από την Αμαλιάδα, ο οποίος έδωσε άνιση αλλά σκληρή μάχη από το βράδυ της Τσικνοπέμπτης για να κρατηθεί στη ζωή, μετά το βαρύτατο τραυματισμό του σε τροχαίο, αλλά δεν άντεξε και χθες το μεσημέρι άφησε την τελευταία του πνοή. (σχετικό ρεπορτάζ)
Το γλυκό παιδί των ρομά της συνοικίας Παπακαυκά, πάλεψε σκληρά από το βράδυ της περασμένης Πέμπτης στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου “Άγιος Ανδρέας» Πατρών, ωστόσο όλα ήταν εναντίον του, ο τραυματισμός στο κεφάλι βαρύτατος και παρά τις προσευχές όλων, χθες έφυγε για το μεγάλο ταξίδι βυθίζοντας στο πένθος όχι μόνο την οικογένειά του και τη συνοικία Παπακαυκά, αλλά και ολόκληρη την Αμαλιάδα.
Μοιραία εκτροπή- ανατροπή
Ο Νίκος επέβαινε μαζί με άλλους τρεις συνομηλίκους του στο αυτοκίνητο που εξετράπη της πορείας του και ανετράπη το απόγευμα της Τσικνοπέμπτης στο 1ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Αμαλιάδας- Ρουπακίου.
Ο ίδιος μαζί με τον δεύτερο ξάδελφό του καθόντουσαν στο πίσω κάθισμα του οχήματος και ήταν οι δύο που τραυματίστηκαν σοβαρά. Το αυτοκίνητο μετατράπηκε σε μία άμορφη μάζα σιδερικών, εξαιτίας της τρελής του πορείας και όταν αυτή ανεκόπη σε ένα δένδρο, ο 20χρονος βρέθηκε ο μισός μέσα και ο άλλος μισός έξω από το αυτοκίνητο. Ο οδηγός και ο συνοδηγός τραυματίστηκαν, το ίδιο και ο άλλος νεαρός που ήταν στο πίσω κάθισμα, αλλά η κατάστασή τους ήταν ελεγχόμενη.
Για το Νίκο όμως τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα από την αρχή. Αμέσως μετά τη μεταφορά του με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο της Αμαλιάδας οι γιατροί έκριναν ότι η κατάστασή του ήταν κρίσιμη, αφού τα τραύματα στο κεφάλι του ήταν βαριά, και έκριναν επιβεβλημένη τη μεταφορά του σε Νοσοκομείο της Πάτρας, όπως και έγινε, αλλά δυστυχώς η κατάληξη δεν ήταν ευτυχής.
Ένα μεγάλο “γιατί»
Χθες, λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι άφησε την τελευταία του πνοή στο Νοσοκομείο “Άγιος Ανδρέας» και η είδηση του θανάτου του που μεταδόθηκε αστραπιαία στη συνοικία Παπακαυκά, προκάλεσε συγκίνηση και ένα μεγάλο “γιατί» ήταν στα χείλη όλων.
Τραγική φιγούρα η μητέρα του που αντιμετωπίζει προβλήματα καρδιάς και από την πρώτη στιγμή βρέθηκε γιατρός στο σπίτι για να μπορέσει να αντέξει και να συνοδεύσει το παιδί της στην τελευταία του κατοικία
Όλοι μιλούν για ένα εξαιρετικό παιδί, χαμογελαστό, που δεν είχε δημιουργήσει ποτέ προβλήματα, από ήσυχη οικογένεια. Ο ίδιος μαζί με τους γονείς και τους δύο μεγαλύτερους αδελφούς του εργάζονταν στις λαϊκές αγορές, ενώ ο Νίκος τον τελευταίο χρόνο ήταν αρραβωνιασμένος και σχεδίαζε να παντρευτεί, αλλά τον πρόλαβε ο θάνατος.
Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στις 12 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίας Άννας και θα είναι όλοι εκεί για να του πουν το στερνό αντίο.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά την είδηση του θανάτου του 20χρονου, συγγενείς των άλλων τραυματιών που νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας ζήτησαν τη συνδρομή της Αστυνομίας, καθώς εξέφρασαν φόβους για βεντέτα, ωστόσο δεν φαίνεται να υπήρξε καμία τέτοια πρόθεση από την οικογένεια του 20χρονου, που πενθεί από χθες το παιδί της.

Source:: PYRGOS PRESS

Thumbnail for 178036

Η ΒΙΚΟΣ Α.Ε. στην 10η Διεθνή Έκθεση HO.RE.CA 2015

Η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων ΒΙΚΟΣ Α.Ε., με τα Φυσικά Μεταλλικά Νερά και Αναψυκτικά “Βίκος» έδωσε για πρώτη φόρα το δυναμικό παρών, στην 10η Διεθνή Έκθεση ΗΟ.RE.CA 2015, που πραγματοποιήθηκε στο Metropolitan Expo από τις 6 μέχρι τις 9 Φεβρουαρίου 2015.Σε ένα εντυπωσιακά μοντέρνο περίπτερο υψηλών προδιαγραφών, σε κομβικό σημείο στο χώρο της έκθεσης, με πρόσβαση από όλες τις πλευρές, στελέχη της ΒΙΚΟΣ Α.Ε. παρουσίασαν τα 8 νέα Φυσικά Μεταλλικά Αναψυκτικά “Βίκος», αλλά και το Φυσικό Μεταλλικό Νερό “Βίκος», σε εκπροσώπους επιχειρήσεων τουρισμού και μαζικής εστίασης, οπού και ενημέρωσαν τους επισκέπτες για τη φιλοσοφία της …

—————EPIRUSGATE Διαβάστε περισσότερα »

Source:: EPIRUS GATE

Thumbnail for 178042

ΓΙΑΝΝΕΝΑ-Βιβλιοπαρουσίαση του μυθιστορήματος της Τατιάνας Αβέρωφ “Δέκα ζωές σε μία”

To Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ιωαννιτών και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ παρουσιάζουν το νέο μυθιστόρημα της Τατιάνας Αβέρωφ, Δέκα ζωές σε μία, την Πέμπτη, 19 Φεβρουαρίου 2015, στις 8:30 μ.μ., στην αίθουσα “Β. Πυρσινέλλας». Το μυθιστόρημα είναι μια περιπετειώδης ιστορία, γεμάτη πάθη και ανατροπές. Η άγνωστη ζωή του πολιτικού Ευάγγελου Αβέρωφ-Τοσίτσα μέσα από τη ματιά της κόρης του. Ένα μυθιστόρημα με ήρωες υπαρκτούς και γεγονότα πραγματικά, που ζωντανεύει την ταραγμένη ατμόσφαιρα και τα ιστορικά γεγονότα που σημάδεψαν την Ελλάδα, από το 1908 μέχρι τις αρχές του Εμφυλίου. Ένα ιστορικό μυθιστόρημα που…

—————EPIRUSGATE Διαβάστε περισσότερα »

Source:: EPIRUS GATE

Thumbnail for 178044

ΓΙΑΝΝΕΝΑ-Απόκριες και Καθαρή Δευτέρα στην Πωγωνιανή

Ο Σύλλογος Πωγωνιανής “Η Πρόοδος» καλεί σε δύο εκδηλώσεις:
- Την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου γιορτάζουμε τις απόκριες στην κεντρική πλατεία του χωριού μας. Ανάβουμε φωτιά, χορεύουμε με παραδοσιακή μουσική συνοδεία φαγητού και κρασιού.
- Την Καθαρά Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου η γιορτή συνεχίζεται στο …

—————EPIRUSGATE Διαβάστε περισσότερα »

Source:: EPIRUS GATE

Thumbnail for 178048

Πολύ καλή η παρουσία της Αθλητικής Ακαδημίας Ιωαννίνων στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ξιφασκίας Εφήβων – Νεανίδων

Πολύ καλή η παρουσία της Αθλητικής Ακαδημίας Ιωαννίνων στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ξιφασκίας Εφήβων – Νεανίδων.Η αίθουσα του ΟΑΚΑ πραγματικά γέμισε από κόσμο και το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Εφήβων και Νεανίδων στο Ξίφος Μονομαχίας και την Σπάθη, πραγματοποιήθηκε κάτω από μία υπέροχη ατμόσφαιρα στις 7 και 8 Φεβρουαρίου.Ο Ιάσονας Καζάκος στο Ξίφος Μονομαχίας, έχοντας ακόμη δύο χρόνια μπροστά του στην κατηγορία των Εφήβων, κατάφερε να μπει στην οχτάδα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, ενώ αξιοσημείωτη ήταν και η παρουσία των υπολοίπων μικρών αθλητών μας. Τέλος στο ομαδικό της Σπάθης η τριάδα αποτελούμενη από τους Βλάχα – Κωστούλα – Σίμο κατετάγη όγδοη. Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

—————EPIRUSGATE Διαβάστε περισσότερα »

Source:: EPIRUS GATE

Thumbnail for 177960

101η Επέτειος Αυτονομίας Βορείου Ηπείρου

Η 17η Φεβρουαρίου 1914, ημερομηνία ανακηρύξεως της Αυτονομίας της Βορείου Ηπείρου αποτελεί κορυφαίο ορόσημο στη ματωμένη ιστορική πορεία της πολύπαθης αυτής Ελληνικής Γης.Ο νικηφόρος ένοπλος αγώνας των Βορειοηπειρωτών είχε σαν επιστέγασμα την Αυτονομία της Βορείου Ηπείρου που επισφραγίσθηκε με το Πρωτόκολλο της Κέρκυρας (17 Μαΐου1914), ενεργό νομικό κείμενο το όποιο αποδέχθηκε και η Αλβανία, χωρίς όμως να σεβασθεί ποτέ τις προβλέψεις του.Σήμερα, στο ευαίσθητο γεωπολιτικό περιβάλλον της Βαλκανικής, ο Βορειοηπειρωτικός Ελληνισμός, απειλούμενος παγίως μ…

—————EPIRUSGATE Διαβάστε περισσότερα »

Source:: EPIRUS GATE

Thumbnail for 177964

ΓΙΑΝΝΕΝΑ:Αποκριάτικες εκδηλώσεις στο Δήμο Ζίτσας

Ο Δήμος Ζίτσας σε συνεργασία με τoυς Πολιτιστικούς Συλλόγους των Τοπικών Κοινοτήτων θα πραγματοποιήσει εκδηλώσεις αναβιώνοντας τα παραδοσιακά έθιμα της Αποκριάς (Αλαούζα) και της Καθαράς Δευτέρας.Στην έδρα του Δήμου ο Δήμος Ζίτσας, σε συνεργασία με τη Δημοτική Κοινότητα Ελεούσας, το Σύλλογο Γυναικών Ελεούσας και το Χορευτικό του Δήμου Ζίτσας θα διοργανώσει αποκριάτικες εορταστικές εκδηλώσεις καθώς και την Καθαρή Δευτέρα στην τοποθεσία “Εικονίσματα» του Μεγάλου Γαρδικίου.Το Πρόγραμμα είναι το ακόλουθο:

—————EPIRUSGATE Διαβάστε περισσότερα »

Source:: EPIRUS GATE

Thumbnail for 177968

«Μια φορά κι έναν καιρό… στο Μπιζάνι»

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για μαθητές,από την Ζωσιμαία Δημόσια Κεντρική Ιστορική Βιβλιοθήκη Ιωαννίνων

Η Ζωσιμαία Δημόσια Κεντρική Ιστορική Βιβλιοθήκη Ιωαννίνων, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων με τη ευκαιρία της Εκατονταετίας για την απελευθέρωση της πόλης των Ιωαννίνων, το 2013, σχεδίασε και υλοποίησε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα για μαθητές της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με τίτλο “μια φορά κι έναν καιρό… στο Μπιζάνι».Κατά τον σχεδιασμό του προγράμματος ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στο ρόλο των εθελοντών, καθώς και σε αυτόν τον πρωτοπόρων Ελλήνων αεροπόρων.Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα ξεκίνησε να παρουσιάζεται στο μαθητικό κοινό που οργανωμένα επισκέφθηκε τη Ζωσιμαία, από τον Ιανουάριο του 2013 και το παρακολούθησαν περίπου 2.000 μαθητές όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης. Μετά από αιτήματα πολλών σχολικών μονάδων, οι οποίες είτε παρακολούθησαν το επετειακό εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα και θα επιθυμούσαν να το ….

—————EPIRUSGATE Διαβάστε περισσότερα »

Source:: EPIRUS GATE

Thumbnail for 177976

ΓΙΑΝΝΕΝΑ:Από την εταιρία ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΕ,ζητούνται πωλητής – πωλήτρια και μπουφετζής

Από την εταιρία ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΕ Ζαχαροπλαστική – αρτοσκευάσματα ζητούνται πωλητής – πωλήτρια και μπουφετζής( άντρας ή γυναίκα). Απαραίτητα προσόντα:
1. Ηλικία έως 35 ετών
2. Απόφοιτος Λυκείου
3. Γνώση Η/Υ
4. Ευχάριστη παρουσία
Τυχόν προϋπηρεσία θα ληφθεί υπόψη.
Αποστείλατε βιογραφικά στο carriera@diethnes.euSource:: EPIRUS GATE

Thumbnail for 177978

Στη γαλακτοβιομηχανία ΡΟΔΟΠΗ “λείπουν” 900 χιλιάδες ευρώ και τα ζητάει από την εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΒΗΜΑ

Απίστευτες μέθοδοι από μια …τοπική επιχείρηση
Επιδιώκουν την φίμωση και χειραγώγηση του Τύπου

Εννιακόσιες χιλιάδες ευρώ αποζημίωση ζητά η γαλακτοβιομηχανία “ΡΟΔΟΠΗ» που εδρεύει στη Ξάνθη και από συνεταιριστική έχει περάσει, από χρόνια, στον όμιλο της ΤΥΡΑΣ Α.Ε. των αδελφών Σαράντη, που έχει την έδρα του στα Τρίκαλα…
» Διαβάστε τη συνέχεια →

Source:: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΙΣ online

Thumbnail for 177982

Η πρωτοβουλία TOEIC® για ανέργους παρατείνεται έως τις 31 Μαρτίου 2015

ΕΓΓΡΑΦΕΣ-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΥΡΣΙΝΕΛΛΑ 6 ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΤΗΛ.26510 24945

Προκειμένου να ανταποκριθεί στα αυξημένα αιτήματα όσων ενδιαφέρονται να επωφεληθούν από την πρωτοβουλία της για την πιστοποίηση ανέργων στη γνώση της Αγγλικής μέσω των εξετάσεων TOEIC®, η Ελληνοαμερικανική Ένωση ανακοίνωσε ότι η διάρκεια της δράσης παρατείνεται περαιτέρω, έως τις 31 Μαρτίου 2015.Με τη δράση αυτή επιδιώκεται:
-Να βελτιωθούν τα προσόντα των εν δυνάμει εργαζόμενων ώστε να μπορούν να …

—————EPIRUSGATE Διαβάστε περισσότερα »

Source:: EPIRUS GATE

Thumbnail for 177986

Τα Lidl ζητούν Πωλητές/Ταμίες σε Γιάννενα, Άρτα, Πρέβεζα και Ηγουμενίτσα

Οι θέσεις αφορούν εργασία με ημιαπασχόληση και εκ περιτροπής απασχόληση

Τα Lidl στα Γιάννενα, την Άρτα, την Πρέβεζα και την Ηγουμενίτσα ζητούν Πωλητές/Ταμίες για εργασία με μερική απασχόληση, αναλαμβάνοντας βάρδιες. Οι υποψήφιοι θα αναλαμβάνουν ποικίλες εργασίες στο κατάστημα, όπως τη λειτουργία του ταμείου, τον ανεφοδιασμό των ραφιών, την τακτοποίηση της αποθήκης και την προετοιμασία των απογραφών. Θα φροντίζουν για την εξυπηρέτηση των πελατών και θα ασχολούνται με τη διάταξη και παρουσίαση των εμπορευμάτων, την εφαρμογή των κανονισμών υγιεινής και…

—————EPIRUSGATE Διαβάστε περισσότερα »

Source:: EPIRUS GATE

Thumbnail for 177988

ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ – Ο δήμος ζητά έναν (1) Κοινωνικό Φροντιστή ΔΕ

Το Ν.Π.Δ.Δ. “ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΑΓΩΓΗ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ» ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, ενός (1) Κοινωνικού Φροντιστή ΔΕ, για την υλοποίηση ευρωπαϊκού προγράμματος, για την Πράξη “Ενέργειες στήριξης ηλικιωμένων και λοιπών ατόμων που χρήζουν βοήθειας για την ενίσχυση της απασχολησιμότητας των εμμέσως ωφελούμενων ατόμων», στο Ν.Π.Δ.Δ. “Προσχολική Αγωγή, Κοινωνική Προστασία και…

—————EPIRUSGATE Διαβάστε περισσότερα »

Source:: EPIRUS GATE

Thumbnail for 177927

ΓΙΑΝΝΕΝΑ – Δύο (2) θέσεις με σύμβαση μίσθωσης έργου στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων λήγει στις 27 Φεβρουαρίου

Δύο (2) θέσεις με σύμβαση μίσθωσης έργου προσφέρει το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, με καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων την Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου. Η πρώτη θέση αναφέρεται στο πλαίσιο του προγράμματος με τίτλο: ALZCARE – Σύστημα διαχείρισης και υποστήριξης ασθενών με …

—————EPIRUSGATE Διαβάστε περισσότερα »

Source:: EPIRUS GATE

Thumbnail for 177935

Η SHELL ζητά συνεργάτες για νέα πρατήρια καυσίμων στην Ήπειρο

Η “Coral” (πρώην “SHELL Hellas Α.Ε.”) διατηρεί κάτω από τη σήμα SHELL περίπου 700 πρατήρια στην Ελλάδα παρέχοντας υψηλό επίπεδο προϊόντων και υπηρεσιών Επιχειρηματίες – Διαχειριστές Πρατηρίων με το σήμα SHELL. Το δίκτυο των Ιδιολειτουργούμενων πρατηρίων SHELL αναπτύσσεται και αναζητά συνεργάτες-επιχειρηματίες για τη διαχείρισή τους. Απαιτούμενα προσόντα είναι: Ηλικία 25-40, Τίτλος δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, Εμπειρία σε πωλήσεις ή εξυπηρέτηση πελατών, Βασικές γνώσεις ηλεκτρονικών υπολογιστών και επιθυμητά προσόντα είναι: ο Τίτλος Σπουδών, η γνώση Αγγλικών και η εμπειρία σε διαχείριση ανθρώπων. Άλλα χαρακτηριστικά είναι:

—————EPIRUSGATE Διαβάστε περισσότερα »

Source:: EPIRUS GATE

Thumbnail for 177937

H BOUSSIS SECURITY ζητά να προσλάβει τεχνικό εγκαταστάσεων

Η εταιρεία παροχής υπηρεσιών ασφαλείας BSS ζητά να προσλάβει τεχνικό εγκαταστάσεων συστημάτων ασφαλείας . παρέχεται μισθός ανάλογος προσόντων, πλήρης απασχόληση, ασφάλιση και bonus. Αποστολή βιογραφικών με …

—————EPIRUSGATE Διαβάστε περισσότερα »

Source:: EPIRUS GATE

Thumbnail for 177939

ΠΡΕΒΕΖΑ – Ζητείται γιατρός από τον ΟΚΑΝΑ

Ο Οργανισμός Κατά των Ναρκωτικών (ΟΚΑΝΑ) για την κάλυψη των αναγκών του σε προσωπικό και για την προσήκουσα λειτουργία του και των Θεραπευτικών Μονάδων του, ενδιαφέρεται να συνεργαστεί με Ιατρό Ψυχίατρο Π.Ε. ή Ιατρό Παθολόγο Π.Ε. ή Γενικό Ιατρό, υπό καθεστώς έκδοσης δελτίου απόδειξης παροχής υπηρεσιών για τις παρεχόμενες υπηρεσίες του. Τα γενικά και τα τυπικά προσόντα καθώς και ο τρόπος επιλογής, αναφέρονται στην αναλυτική Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος, την οποία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εκτυπώσουν μαζί με…

—————EPIRUSGATE Διαβάστε περισσότερα »

Source:: EPIRUS GATE

Thumbnail for 177896

ΙΩΑΝΝΙΝΑ – Ζητείται βιολόγος στα εργαστήρια “BIOLAB”

Τα εργαστήρια “BIOLAB” με στόχο την παροχή ερευνητικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών και την κάλυψη των αναγκών της αγοράς στον ευαίσθητο τομέα των δοκιμών και του ποιοτικού ελέγχου στις επιχειρήσεις τροφίμων και νερού και στους αγρότες, στα Ιωάννινα, αναζητούν βιολόγο. Ο υποψήφιος θα πρέπει να είναι απόφοιτος ΑΕΙ αντίστοιχης ειδικότητας, να έχει γνώσεις σε μικροβιολογικές αναλύσεις τροφίμων, πολύ καλή γνώση Αγγλικών, πολύ καλή γνώση χρήσης Η/Υ και εργασιακή εμπειρία τουλάχιστον ενός (1) έτους στο αντικείμενο. Για περισσότερες πληροφορίες και…

—————EPIRUSGATE Διαβάστε περισσότερα »

Source:: EPIRUS GATE

Thumbnail for 177898

Ναυάγιο στο Eurogroup

Η γερμανική αδιαλλαξία αφενός κατά κύριο λόγο και η παντελής έλλειψη προγραμματισμού και συγκεκριμένου σχεδίου από την κυβέρνηση, με τον Βαρουφάκη να είναι πλήρως απομονωμένος, οδηγούν τη χώρα στα βράχια.

Το ναυάγιο που προέκυψε το βράδυ της Δευτέρας στο Eurogroup είναι χειρότερο απ’ ότι περιμέναμε καθώς οι δανειστές μας βάζουν τη θηλιά στο λαιμό, δίνοντάς μας διορία μέχρι την Παρασκευή προκείμενου να καταθέσουμε αίτημα για να συγκληθεί νέο…» Διαβάστε τη συνέχεια →

Source:: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΙΣ online

Thumbnail for 177900

Ελληνικό εστιατόριο στην Γερμανία, ζητά άτομα για εργασία στην κουζίνα

Ελληνικό εστιατόριο στην Γερμανία, ψάχνει άτομα για εργασία στην κουζίνα.
1.Έναν νέο με λίγη πείρα από Γερμανία (να διαβάζει κάρτα )αλλά με γνώσεις η γύρο και ψησταριά η γνώσεις πίτσας.
2.Μια κυρία για κουζίνα
Παρακαλώ μόνο σοβαρά και υπεύθυνα άτομα με όρεξη για δουλειά.Παρέχω διαμονή , διατροφή, και …

—————EPIRUSGATE Διαβάστε περισσότερα »

Source:: EPIRUS GATE

Thumbnail for 177902

ΓΙΑΝΝΕΝΑ – Η εταιρεία προϊόντων Φαρμακείου “Natura Pharm” ζητά Πωλητή

Η εταιρεία καινοτόμων δερμοκαλλυντικών προϊόντων Φαρμακείου “Natura Pharm”, με 22 χρόνια παρουσία στο χώρο της αγοράς Φαρμακείου, ζητάει να προσλάβει άμεσα έμπειρο Πωλητή/τρια για την περιοχή της Δυτικής Ελλάδας με έδρα τα Ιωάννινα. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν τριετή τουλάχιστον προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση, ευχέρεια στην χρήση Η/Υ, εξαιρετικές διαπραγματευτικές και επικοινωνιακές ικανότητες, συνέπεια, ομαδικότητα και οργανωτικότητα, εστίαση στους στόχους και τα αποτελέσματα. Επίσης θα πρέπει να είναι κάτοχοι διπλώματος Ι.Χ, να έχουν τη δυνατότητα για ταξίδια και…

—————EPIRUSGATE Διαβάστε περισσότερα »

Source:: EPIRUS GATE

Thumbnail for 177904

ΓΙΑΝΝΕΝΑ – Τεχνικό Γραφείο ζητά Γραμματέα

Τεχνικό Γραφείο στα Ιωάννινα αναζητά Γραμματέα (γυναίκα) για πλήρη απασχόληση. Αντικείμενο της επιχείρησης είναι η ανάληψη και εκτέλεση πάσης φύσεως τεχνικών έργων, καθώς και η εκπόνηση συναφών μελετών και κατασκευαστικών εργασιών. Η υποψήφια θα πρέπει να διαθέτει: πτυχίο ΤΕΙ Δομικών Έργων-Έργων Υποδομής ή Μηχανικός (ΑΕΙ-ΤΕΙ), άριστη γνώση Αγγλικών και χρήσης Η/Υ, προϋπηρεσία σε αντίστοιχο τομέα επιθυμητή, ηλικία άνω των 25 ετών και…

—————EPIRUSGATE Διαβάστε περισσότερα »

Source:: EPIRUS GATE

Thumbnail for 177908

ΑΡΤΑ – Η International Life ζητά Financial Advisors

O Όμιλος Εταιρειών International Life, ραγδαία αναπτυσσόμενος στην παροχή Ασφαλιστικών και Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών, επιθυμεί να προσλάβει τρεις (3) Financial Advisors για τη δημιουργία νέας ομάδας πωλήσεων. Οι κατάλληλοι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν προϋπηρεσία σε εταιρίες όπως, Τράπεζες, Χρηματιστηριακές Εταιρίες, Εταιρίες Συμβούλων Financial Planning ή Ασφαλιστικές Εταιρίες και θα ενταχθούν άμεσα στο δυναμικό των πωλήσεων του Καταστήματος της Άρτας. Ως αρμοδιότητες θα έχουν την εύρεση και ανάπτυξη νέων πελατών, τη συνάντηση με υποψήφιους πελάτες και διερεύνηση των επενδυτικών τους αναγκών, την παρουσίαση επενδυτικών επιλογών σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών και τη…

—————EPIRUSGATE Διαβάστε περισσότερα »

Source:: EPIRUS GATE